14 diéta, amit a sztárok kipróbáltak és működik

A sztároknak nagyon fontos, hogy mindig kirobbanó formában legyenek. Néhányan hírességnek nem kell nagy erőfeszítéseket tenni ahhoz, hogy alakjuk jól nézzen ki, vannak olyan sztárok akiknek naponta az edzőteremben kell járniuk, hogy formálják az alakjukat. Az sztárok az alakjuk megtartása érdekében dietetikusok és edzők tanácsaira hallgatva tudják fenntartani alakjukat.celebrity-diet-staples-main.jpg

 

1) Soha ne egyél reggelire tojást.

1-25.jpgA tojásos reggelik fehérjében gazdag ételek, ezért sok energia kell ahhoz, hogy szervezetünk megeméssze azt. Az emésztés során néhány óra elteltével a szervezetünk éhséget jelez és valami édeset kíván ilyenkor az ember. Tojásos ételeket inkább ebédre érdemes választani.

Channing Tatum hajlamos naponta majdnem 3 órát az edzőteremben tölteni, hogy a testét fitten tartsa. Annak ellenére, hogy egy igazi fast food rajongó, legtöbbször igyekszik egészséges ételeket fogyasztani.

 

2) Kezd a napod egy pohár citromos vízzel.

2-27.jpg A citrom az egyik legkedveltebb déligyümölcs amiből frissítő italt lehet készíteni. Ez a gyümölcs gazdag enzimekben és vitaminokban, jó hatással van a máj működésére. A víz a belek működését is elősegíti, eltávolítja a káros termékeket a szervezetből. A citromlé mennyiségét a testsúlyhoz kell igazítani. Akiknek gyomor problémájuk van azok orvossal konzultáljanak, mielőtt citromos kúrába fogna.

Chris Pratt-nek egy fél évig alacsony szénhidráttartalmú, alkoholmentes diétát kellett tartania, hogy szuperhőssé váljon. Plusz egy 4 órás edzés az edzőteremben mindennap.

 

3) Fogyassz smoothiet hogy fogyasszon

3-26.jpgA smoothie zöldségeket, gyümölcsöket és bogyókat tartalmazó ital. Mivel alapvetően friss zöldségekből, gyümölcsökből készül ezért sok értékes tápanyagot tartalmaz, amelyeket a szervezet könnyen megemészt. Próbáld lassan elfogyasztani, és rágni, ha szükséges, hogy elkerüld a has puffadást.

Miután Fergie életet adott gyermekének keményen kellett dolgoznia, hogy elégedett legyen az alakjával. Mindennapi kardio gyakorlatok, kocogás és egészséges diéta segített elérni a legjobb eredményt a smoothie diéta mellett.

4) Próbálj ki egy alacsony fehérje tartalmú diétát.

4-27.jpgA fogyókúrázni kívánok között sokan kipróbálják, hogy főételként a fehérjét válasszák. Arra figyelni kell hogy a túlzott fehérjefogyasztás elégtelen vesefunkcióhoz vezethet.

Drew Barrymore úgy döntött, hogy lefogy, hogy részt vehessen egy filmben. Az ő választása az egészséges táplálkozás volt.

5) 10 naponta válts edzést.

5-27.jpgBizonyos időközönként érdemes edzés típust változtatni, mert az izmok egy idő után megszokják az azonos típusú edzést. A legjobb hatásfokot akkor érjük el az edzésben, ha kb. 10 naponta megváltoztatjuk a az edzés menetrendet. Fordíts nagyobb figyelmet a kisebb izomcsoportokra, így nem leszel túl izmos, hanem fitt és szexi.

Britney Spears egy hosszú szünet után visszatért a színpadra és a gyönyörű megjelenése nagy szerepet játszott a sikerében.Változtatott az étkezési szokásain és emellett 40 perces edzést végzett hetente 3-4 alkalommal, ami tartalmazott kardiot edzést, nyújtást és kocogást.

6) A leghatásosabb ha az edzéseket reggel végzed

6-28.jpgAz esti edzés nem minden esetben jó választás, mivel egy hosszú fárasztó nap után már nem lesz annyi energiája az embernek, hogy letoljon egy intenzív programot.

Christina Aguilera nagy eredményeket ért el a testsúlycsökkentésben. Nem eszik készételeket és minden reggel kocog, jógázik és heti ötször 90 perces edzésre megy.

7) Ne egyél protein szeleteket és ne igyál sportitalokat.

7-27.jpgMég mindig azt gondolod, hogy a fehérje szelet tele van proteinnel? Ha olyan, mint egy csokis süti, győződj meg róla, hogy tartalmaz-e cukrot és valamennyi alacsony minőségű fehérjét. Ezek nem hasonlítanak a halra, a csirkére, a tojásra és a diófélére. Számos sportital sok cukrot tartalmaz, koffeint és nátriumot. Igen, egy hihetetlen erős érzést adnak, de olyan gyorsan el is tűnik ez az érzés.

Jonah Hill nagyon sokat fogyott. A legfőbb motivációja a barátnője volt. Amikor abbahagyta a gyorsételek fogyasztását, az édességek és az alkohol fogyasztását, sok extra súlyt vesztett. Ma igyekszik egészségesen élni és enni és rendszeres gyakorlatokat végez.

8) Tervezd meg az étkezésed és az edzésed.

8-25.jpgFontos, hogy tudatosan táplálkozz, ne a koplalást válaszd a fogyókúrához. Például, ha étterembe készülsz egy vacsorára, fontold meg, hogy milyen ételeket fogsz fogyasztani: keményítőben vagy fehérjében gazdagat. Ha csirkét eszel, válassz hozzá brokkolit a krumpli helyett.

Zach Galifianakis nagyszerű eredményeket ért el a fogyókúrában. Nem volt könnyű dolga neki, mivel abba hagyta az alkoholizálást a fogyókúra mellett. Lemondott a kedvenc gyors ételeinek a gyakori fogyasztását. Hosszú sétákat tesz, és mindig lépcsőzik.

9) Kezdj el egy intenzív edzést.

9-24.jpgAz intenzív edzés segít az anyagcserében is. Azonban érdemes először felkeresni az orvosunkat, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy a gyors szívverés és a gyors pulzus nem károsítja az egészségünket. Ha az egészséged rendben van, számold ki a maximális impulzusodat az alábbi egyenlettel: 220 mínusz az életkorod, majd szorozd meg 0,7-el (ha kezdő vagy) vagy 0,75-el (ha profi vagy). A pulzusszám gyorsítására a legfontosabb gyakorlatok a verseny futás, az ugráló kötelezés, a futás vagy a kickbox. Kardio edzéseket végezni reggel üres gyomorral- ez a legtökéletesebb idő a makacs zsírégetésre.A Thor főszereplője Chris Hemsworth a forgatások elkezdése előtt egy évvel már elkezdett edzeni, hogy a lehető legjobb formában mutasson majd Thor szerepében. A magas fehérjetartalmú ételek (hús, csirke, tojás), fehérjeitalok és feldolgozatlan szénhidrátok képezték az étrend alapját.

10) 15 perces is elég lehet a fogyáshoz.

10-23.jpgNem mindenkinek van ideje több órás edzéseket tartani, ha csak napi 15 percet tud az ember felszabadítani edzésre az is több mint a semmi. Igyál legalább 2 pohár ásványvizet edzés előtt és után. Ne hagyd ki a reggelit és az legyen a nap legtáplálóbb étkezése

Kelly Osbourne soha nem volt vékony lány, de úgy döntött, dolgozik rajta, és megváltoztatja az alakját. Első döntése az volt, hogy abbahagyja a gyorsételek fogyasztását.  Az edzőteremben edzővel végzett rendszeres edzést, amely segített fitten tartani az alakját.

11) Egyél több rostot.

11-20.jpgA rostok fogyasztása nagyon fontos, segíti az emésztést is. Próbálj meg legalább 5g rostot fogyasztani minden étkezéssel. Egy 50 év alatti nőnek napi 25g rostot kéne elfogyasztania, egy férfinak 38g-ot.

A terhesség után Aishwarya Rai sokáig próbálta formába hozni magát. Csodálatos eredményt ért el. Nem titkolja el az étrendjét, azt állítja főleg halat, zöldségeket, gyümölcsöket, rizst és diót tartalmaz. Aktívan használja a fűszereket zsírégető tulajdonságuk miatt.

12) Válassz egészséges gyors ételeket.

12-17.jpgSajnos nem mindig van rá időnk, hogy magas minőségű egészséges ételeket főzzünk. Ezekben a helyzetekben remek lehetőség, hogy lehet vásárolni előkészített ételeket, amelyeket zöldségekkel és gyümölcsökkel lehet kombinálni. Például, reggel friss gyümölcsöket adhatsz a gabonafélékhez. Adele feltárta az egyik titkát, hogy testformája a rendszeres testmozgás eredménye. A másik titka pedig a táplálkozásban van: megváltoztatta az étkezési szokásait, és próbál kevesebb szénhidrátot és cukrot fogyasztani.

13) Végezz szobai gyakorlatokat.

13-16.jpgAmikor még az ágyban vagy, lazítsd el a gyomorizmokat, mintha a gerincedbe húznád őket. Ne rohanj és lélegezz mélyeket. Ismételd meg a gyakorlatot legalább 10-15 alkalommal. Ezután próbáld meg a feszítő izmokat. Ezt 15-ször gyorsan, majd 15-ször lassan csináld. Ezek az egyszerű gyakorlatok erősítik az anyagcserét, főleg ha minden reggel megcsinálod.

Janet Jakson tudja, hogyan kell formában maradni. Nem szereti a kemény diétákat, csak egészséges ételeket fogyaszt, és rendszeres edzést igényel: 45 perces edzés hetente 5 alkalommal.

14) Ne bízz az alacsony zsírtartalmú ételekben.

14-14.jpgKerüld az alacsony zsírtartalmú vagy zsírmentes ételeket az étkezési szokásaidból. Próbáld meg kerülni azokat a termékeket, amelyek cukormentesek. Az ilyen típusú ételek nem tartalmazzák az alapvető tápanyagokat és a szervezeted nagyon lassan emészti.

A Bridget Jones naplójának felvétele után Renée Zellweger nagyon keményen próbálta csökkenteni a súlyát, amit a film kedvéért hízott fel. Kipróbálta az Atkins alacsony szénhidráttartalmú étrendjét, és főleg a fehérjefogyasztásra alapozta étkezési szokásait. Kis adagokban evett, és naponta sok vizet ivott. Ami a testmozgást illeti, inkább a kocogást, az úszást, a jógát és a kerékpározást választotta.

A bejegyzés trackback címe:

https://tifblog.blog.hu/api/trackback/id/tr8714367889

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

TiF

Vidám órákat okozó cikekk, amelyek lehet hogy könnycsepp hullást okoznak az olvasóknak.

KlikkPont.hu | Ingyen facebook like-ok, forgalomnövelés a weboldaladra

süti beállítások módosítása